154362225_453852865960584_55565429598571

GEBOORTE | Ontwerp op maat en collectie

WANNEER NEEM IK CONTACT OP?

Voor een geboortekaartje op maat neem je best contact op wanneer je 4 à 5 maanden zwanger bent.

Er wordt voldoende tijd voorzien om alles tot in de puntjes op punt te stellen en tijdig te bezorgen.

Ik werk met een maximum aantal opdrachten voor geboorte op maat van 5 per maand.

Om jouw plaatsje te verzekeren is tijdig contact opnemen dus een aanrader. Dan ben je zeker!

Wil je graag samen aan de slag? Vul dan online de vragenlijst in!

Belangrijk: Ook wanneer je laattijdig contact opneemt en er is een vrije plaats proberen we toch tot een mooi eindresultaat te bekomen. Echter kunnen we tijdige levering dan niet garanderen. 

WERKWIJZE EN PRIJZEN

ONTWERP GEBOORTEKAART OP MAAT | € 250,00 inclusief BTW

Inclusief persoonlijke begeleiding, drie voorontwerpen met digitale proefdrukken, papieren proefdruk bij digitaal drukwerk. 

Prijzen voor doopsuiker, geboortebedankjes en toebehoren worden steeds afzonderlijk bekeken naargelang de vraag en meegenomen in de offerte. 

1 / Om een plaatsje te boeken vul je de online vragenlijst in of stuur je een e-mail naar hello@studiobypina.be. Het is de bedoeling om de vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen en een link naar je Pinterestbord mee te sturen. Zijn er zaken die moeilijk in te vullen zijn?

Geen probleem, daar help ik jullie graag bij.

2 / Op basis van deze informatie krijg je een offerte op maat toegestuurd waarin getracht wordt zowel de ontwerp- als drukkost op te nemen. Het is mogelijk dat de drukkost bij ambachtelijk drukwerk pas later duidelijk is. Hierin zijn we doorheen de ganse samenwerking steeds transparant.

3 / Besloten dat je graag wil samenwerken? Dan stuur ik je de eerste factuur met het voorschotbedrag van € 100,00. Van zodra het bedrag overgemaakt is, ga ik aan de slag met jullie ontwerpen.

4 / Jullie ontvangen zo snel mogelijk de drie voorontwerpen in jullie mailbox. Hierna gaan we aan de slag met jullie feedback en starten we met de aanpassingen. Ik voorzie vijf grote aanpassingsrondes. 

 

5 / Van zodra jullie 100% overtuigd zijn laten we - indien mogelijk - een papieren proefdrukje opsturen. Meer informatie over papieren proefdrukjes kan je verder terugvinden.  

6 / Van zodra het geboortekaartje op punt staat gaan we van start met de doopsuikers, geboortebedankjes en toebehoren. Deze worden steeds tijdig geleverd. Hier is zowel ophaling als verzending mogelijk. 

7 / Is jullie wonder geboren? Proficiat! Stuur mij een bericht via Whatsapp met alle noodzakelijke gegevens en dan ontvang je nog een laatste digitale proefdruk. Van zodra jullie akkoord zijn gaat alles richting de drukker en spreken we een moment af voor levering indien ophaling gewenst is. Ook verzending is mogelijk. 

EIGEN ONTWERP?

Je kan bij ons niet terecht met eigen ontwerpen. Studio by Pina is geen drukkerij maar een grafische studio waar de focus ligt op het ontwerpen van geboortekaartjes. Je kan er uiteraard wél voor kiezen om een ontwerp te laten maken door Studio by Pina en het drukwerk te laten verzorgen bij een drukker naar eigen keuze. De drukkerij ontvangt dan een bewerkbaar bestand en de communicatie na geboorte gebeurd dan via de drukker.

We nemen ook nooit ontwerpen over van andere grafische studio's en ontwerpersBeelden op het internet en Pinterest worden énkel als inspiratie gebruikt. Wanneer je naar een specifiek ontwerp vraagt van een collega zal je doorverwezen worden.

153531279_454451955900675_83421189889278

GEBOORTE | Doopsuiker en bedankjes

TOTAALCONCEPT

Je kan ervoor kiezen om de doopsuikers, geboortebedankjes en toebehoren door Studio by Pina te laten verzorgen maar dit is absoluut geen verplichting. Je kan ervoor kiezen dit helemaal zelf uit te werken. Ook dan geef ik graag tips en advies om je op weg te helpen!

Onder toebehoren kan je enveloppen, stickers, postzegels met ontwerp en alle maatontwerpen rekenen. Vraag hiervoor zeker vrijblijvende informatie.

Losse doopsuikers zonder het ontwerp van een geboortekaartje zijn niet aan te kopen, met uitzondering van de artikelen die beschikbaar zijn in de webshop.

WERKWIJZE EN PRIJZEN

DOOPSUIKERS, GEBOORTEBEDANKJES OF TOTAALCONCEPT | Prijzen op aanvraag

Doopsuikers, geboortebedankjes en toebehoren worden altijd tijdig geleverd. Denk hierbij ook aan enveloppen (om ze nog te kunnen schrijven indien gewenst) of voor het zelf stickeren van de doopsuikers. 

Werk je samen met Studio by Pina dan heb je vrije keuze. Ik neem met plezier de uitwerking van het totaalconcept uit handen zodat jullie zorgeloos kunnen aftellen. Je kan er ook voor kiezen om alles te bestellen en zelf te stickeren en af te werken. Als derde optie kan je er ook voor kiezen om niets te bestellen en extern aan te kopen. 

Prijzen worden énkel op aanvraag doorgegeven en opgenomen in een vrijblijvende offerte.

De prijzen variëren te sterk naargelang de vraag en afwerking. 

LEVERTERMIJN

Ik streef ernaar zo tijdig mogelijk te leveren of versturen per post, zeker wanneer je beslist een groot stuk zelf uit te werken. Dit is steeds sterk afhankelijk van het moment wanneer je contact opneemt. 

Doorheen de hele samenwerking hecht ik veel belang aan duidelijke communicatie. Je zal steeds tijdig van elke wijziging of levering op de hoogte gebracht worden.

154795560_454453355900535_41605627365207

GEBOORTE | Drukwerk

VAKTERMEN

FOLIEDRUK | Oorspronkelijk een ambachtelijke druktechniek waarmee folie door middel van een cliché in het papier wordt gedrukt. Hierdoor heb je niet alleen de folie maar ook een subtiele 'indruk' in het papier. Bij het ambachtelijk foliedrukken is er geen papieren proefdruk mogelijk, wel van de achterkant van het kaartje indien hier geen foliedruk of speciale druktechniek wordt toegepast. 

Denk bij foliedruk aan goud, zilver, koper, roségoud maar ook blauw, rood, roze, groen enzovoort!

De ambachtelijke 'hotfoil' is de duurste druktechniek maar levert ook de mooiste resultaten op. 

Ondertussen wordt er ook aan digitaal foliedrukken gedaan. Hierbij is er echter geen indruk in het papier. Dit is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een speciale afwerking binnen een bepaald budget. 

 

LETTERPRESS | Bij letterpress wordt een indruk gemaakt in het papier waardoor je een merkbaar reliëf voelt maar zonder gebruik te maken van folies. Hiervoor worden Pantonekleuren gebruikt. 

Bij letterpress is er geen papieren proefdruk mogelijk, wel van de achterkant van het kaartje indien hier geen foliedruk of speciale druktechniek wordt toegepast. 

BLINDDRUK | Bij blinddruk wordt een indruk gemaakt in het papier waardoor je een merkbaar reliëf voelt maar zonder gebruik te maken van folies of inkt.

KLEUR OP SNEE | Hierbij wordt de rand van het kaartje éxtra in de verf gezet. Je kan hier voor zowel foliekleuren als Pantonekleuren kiezen. Laat je budget dat niet toe? Kies dan voor een multiloftkaartje met gekleurde tussenrand. 

DRUKKOST

Omwille van de grote verschillen in prijzen naargelang de gewenste afwerking zijn prijzen steeds vrijblijvend op aanvraag te verkrijgen. 

Drukkost wordt steeds opgenomen in de offerte op maat. Een offerte is 30 dagen geldig.

Afhankelijk van wijzigingen in hoeveelheden kan de drukkost afwijken. 

LEVERTERMIJN

De levertermijn is terug sterk afhankelijk van het gekozen drukwerk. Digitaal drukwerk heeft een kortere levertermijn dan geboortekaartjes met ambachtelijk drukwerk. Geboortekaartjes kunnen binnen de 2-3 werkdagen na geboorte opgehaald of verstuurd worden bij de drukkerij. 

Hou rekening met een bijkomende verzendtijd van 1 à 2 dagen binnen België en nog iets langer voor buiten België (Europa). 

Voor digitaal drukwerk werken wij samen met Gheysen Printing (Oostkamp) en voor ambachtelijk drukwerk met Drukkerij Puntgaaf (Kortrijk). Ophaling gebeurt doorgaans in de drukkerij tenzij anders afgesproken. 

 
 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
0
studiobypina-8.png

STUDIO BY PINA

Baron de Serretstraat 69 | 8200 Brugge​

hello@studiobypina.be | 0497 94 32 67

BE0734 625 243 | © 2020 Studio by Pina

INFORMATIE

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Verzenden en retourneren